ZigZagCinema - Family

Film Specials
Zwembad3

Een zwembad alleen maar bedoeld om baantjes in te trekken? Niet als het aan ZigZagCity ligt! Tijdens het festival wordt Zuidplein ondersteboven gekeerd en krijgen publieke plekken door kleine interventies een nieuwe betekenis. Zo spring je tijdens ZigZagCinema met je opblaasband zwembad Charlois in en geniet je er van een film met een nautisch tintje. Het geheel wordt nog exclusiever aangezien dit de laatste maanden zijn dat het huidige zwembad in functie is. Eind 2017, begin 2018 wordt het pand gesloten en gesloopt en wordt het nieuwe zwemcomplex er vlak naast geopend.

Tijdens ZigZagCity draait zaterdagnamiddag een waterfilm speciaal voor de kleine ZigZag-avonturiers: Finding Nemo

Het is heerlijk tropisch in het zwembad, dus zorg dat je je zwembroek of bikini bij je hebt. Zowel vanaf de kant, als vanuit het warme water heb je goed zicht op het grote scherm.

17:30 uur – Finding Nemo (2003) 

In deze prachtig geanimeerde familiefilm van Pixar Studios wordt clownsvisje Nemo gevangen door twee duikers en komt hij plotseling vanuit de zee in het aquarium van een tandartsenpraktijk terecht. Zijn familie en vriendjes zetten een grootscheepse zoektocht op. Zal het ze lukken om Nemo te bevrijden?

Koop hier de tickets € 5,- voor 1 kind (t/m 12 jaar) + 1 ouder